Zundari maakt mooie dingen, deel hier jouw ervaring ...

Ik kan Zundari alleen maar aanraden: ze maakte voor mij een pracht van een trouwjurk, precies zoals ik het wilde en volledig binnen budget (wat vaak ook niet onbelangrijk is!). Wil je stralen op je grote dag en niets dan complimenten oogsten? Je weet waar je moet zijn!
 
Inzender : Leen
Toffe madam, die toffe kleren maakt op maat en wens van klanten. Nick heeft alles zelf mogen kiezen (vond hij fantastisch) en wij waren super blij met het resultaat, helemaal zijn stijl voor zijn dag. Bedankt Elz!!
 
Inzender : Hilde Verhaegen
Ik kan Elz enkel maar aanraden ! Tot in de puntjes afgewerkt en met passie gemaakt. Helemaal tevreden !
Groetjes,

Aurelie
 
Inzender : Aurelie
Mijn man te groot voor een te kleine T-shirt met speciale betekenis. Als verrassing de T-shirt door jou laten maken op maat: En wat een resultaat! Je ziet helemaal niks van de aanpassingen. En door de details dat je er aan verwerkt hebt, merk je dat je echt een kenner bent in je vak. Super fantastisch gedaan!
 
Inzender : Eveline
Wat een onbetaalbaar gevoel toen onze dochter Aurélie haar deken ontdekte...Roos, sterren, zacht, haar naam erop, ... Wat een mooi werk, niet enkel visueel maar ook kwalitatief! Bedankt!
 
Inzender : Nathalie Maes
Els, je bent een genie in je werk, gelijk wat ik binnenbreng voor herstelling, je maakt- en herstelt het alsof het weer nieuw is, hartelijk dank voor alles!!! Ossendrecht mag zich rijk noemen.
 
Inzender : ivonne
Voor mijn dochter haar eerste verjaardag maakte Els een kleedje op maat naar mijn wensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
 
Inzender : Isabelle
De herstelling aan mijn gescheurde jas werd echt voortreffelijk uitgevoerd !!! Echt topprestatie ... nu weet ik waar ik moet zijn voor vakmanschap, een echte aanrader !
 
Inzender : VERHASSELT Peter
Mijn mooie lederen vest, terug als nieuw. Volledig nieuwe voering en dat voor een schappelijke prijs. Ik weet waar ik moet zijn.
 
Inzender : Bernadette


Beschrijf hier jouw ervaring
* verplicht veld.
Naam:*
Email:*
Meer over jou:
Deel je foto:
Foto mag niet groter als 5000x5000 px and 40000 kb
Veiligheids Code:
Vul Code In:*
Deel je ervaring:*
Copyright © 2018 Zundari